Gospelkoret UpRising

H O L B Æ K   F R I K I R K E
Forsiden   |   Koret   |   Tilmelding   |   Billeder   |   FAQ   |   Login   |   Kontakt
Koret

Koret er et stort og pragtfuldt amatør gospelkor for voksne sangere. Koret øver onsdage kl 19.00 til 21.30 med indlagt kaffepause i Holbæk Frikirkes lokaler. Kirken ligger på Vandtårnsvej 1, Holbæk.

Der optages nye medlemmer - to gange om året - i forbindelse med sæsonopstart først på året og efter sommerferien.

Vort mål er et gospelkor, hvor man sammen kan nyde glæden ved at synge og udfolde sig med sange som udtrykker kristen livsglæde, tro og håb og herigennem skabe grobund for et godt fællesskab omkring det musikalske.Foto : Sven Gjesing


Gospelkoret ledes af en meget engageret og professionel korleder, der vil føre os ind i den spændende gospelverden og koret vil synge til gudstjenester og koncerter i kirker og ved kulturelle arrangementer både i Holbæk og andre steder.

Vi lægger vægt på socialt fællesskab, højt humør, seriøsitet og høj mødemoral.

Velkommen til Gospelkoret UPRISING i Holbæk.

Korleder

Sara Broberg JönssonGospelkorets korleder hedder Sara Broberg Jönsson. Hun har siden hun var ganske ung sunget gospel. Sara har en fantastisk stemme og er en garvet gospelsangerinde både som solist, korsanger og ikke mindst som korleder af flere gospelkor. Desuden er hun med i flere andre musikalske sammenhænge som solist.

Koret har en superdygtig pianist, som hedder Anders Mortensen

Anders Mortensen
Anders er pianist uddannet fra Musikhögskolan i Malmö (2004) og kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium i (2009). Han er en aktiv musiker og har optrådt i mange forskellige sammenhænge.

Anders er med til stort set alt hvad koret gør - både øvelser og koncertarrangementer© 2022 - Holbæk Frikirke   -   Design : MJL Design   -   260379